1. søndag i advent

• Fugleflet 4

Juletræspyntning kl. 13:00

24 fugle til at flette i papir. Lige til at hænge på juletræet. Fra skade til
sneppe, fra klyde til kæmpetukan. Vær med til at pynte årets juletræ, når Lars Holmsted holder jule-fugle-flette-værksted d. 27. november kl. 13.

Lars Holmsted er ud af en fugleinteresseret familie. Mange vandreture har været med kikkerten om halsen. Ved juletid er den ornitologiske interesse blevet omsat i klip og fletterier og d. 28. oktober udgav Holmsted sin fjerde bog om julefuglene, "Jule·Fugle·Flet 4 - 24 fugle til juletræet".

Jule·Fugle·Flet giver stof til mange timers hyggelige klip og flet med saks og papir. Bogen er en charmerende fornyelse af de danske juletraditioner. Alle kan være med. Og, som Lars Holmsted siger: "Fummelfingre er kun noget man får, hvis man ikke forsøger sig."

Lars Holmsted har en uddannelse i formidling, og et langt professionelt virke indenfor teater og musik, bl.a. ni år som direktør på det skønne Rønne Theater. Lars Holmsted har desuden udgivet en række CD'er med musik til børn og barnlige sjæle.

Vær med d. 27. november, flet en lille fugl til juletræet, og nyd lidt lækkert fra caféen. Bogen Jule·Fugle·Flet 4 kan købes i museets butik.

BESØG