Martin Bigum - Min egen kunst 1989 - 2015

26. april - 26.juli

  • Martin

Martin Bigum (f. 1966) er først og fremmest kendt for sine malerier, men han udfolder sig også indenfor genrer som grafik, fotografi, video, installationskunst og digte. Som ung blev han tegner for den danske udgave af satirebladet MAD. I 1990'erne blev han kendt for figuren ART, en kutteklædt skikkelse, som optrådte i mange af hans malerier. Siden har han udviklet sit billedsprog og kunstneriske univers. Martin Bigum er fast paneldeltager i Kunstquizzen på DRK og har lige udgivet bogen "Min personlige kunsthistorie".

Udstillingens værker er en tematisk og kronologisk beskrivelse af de samfundsmæssige og kunstneriske indtryk, som har formet Martin Bigum i årene fra debuten i 1989 og frem til i dag. "Mine figurer og scenarier ville ikke eksistere uden mig og mine erfaringer", fortæller Martin Bigum, der i udstillingens billedtekster bekriver sine motiver.

Martin Bigum vil male et værk på Bornholm

I løbet af udstillingsperioden vi Martin Bigum afholde en række  foredrag, omvisninger og tegnesessions på Bornholms Kunstmuseum. Ligeledes vil han i sit atelier i Tennis Fondens hus i Gudhjem, male et værk inspireret af det særlige bornholmske lys . Se nærmere om tidspunkter her på hjemmesiden under arrangementer.

 

Når døren til samtiden går op...
Martin Bigum foto Bynke Maibøll
Arrangementer med Martin Bigum
Martin Bigum foto Bynke Maibøll
Bogen af Bigum
Spot Bog
Køb den i museumsbutikken!
Martin pakker ud...
Martin Bigum foto Bynke Maibøll
fotos
Ugens kunstner
Martin Taarn
Mere om Martin Bigum