Annelise Kofoed-Hansen og ChrisTina D. Gornitzka. Digte og blokfløjte.

Lørdag d. 7. december Kl.15.00

  • Sneview

 

Annelise Kofoed-Hansen er billedkunstner, bosat på Bornholm hvor hun arbejder med gobelinvævning og grafik, men også udtrykker sig også lyrisk, og er medl. af Dansk Forfatterforening. Hun har udført flere store udsmykninger bl. i Nylars Rundkirke og Natur Bornholm og har deltaget i mange udstillinger i ind-og udland.  Mødet med Grønland, hvor hun har opholdt sig et par måneder hvert år siden 2003 har brændt sig fast i hendes sind og er kilden til mange af hendes digte.

ChrisTina D. Gornitzka er skole-og musiklærer, er ligeledes bosat på Bornholm. Hun har deltaget i mange musikkonkurrencer, spillet middelalder-og renæssancemusik med deltagelse i mange koncerter og koncertrejser. Hendes musik på CDèn “ Isblomster” bærer præg af forskellige musikstile og traditioner, når hun lever sig ind i digtenes tanke-og billedverden.

Samarbejdet mellem ChrisTina D. Gornitska og Annelise Kofoed-Hansen tog sin begyndelse i forbindelse med præsentationen af Annelise Kofoed-Hansens digtsamling “ Isblomster”i 2009. Her medvirkede ChrisTina D.Gornitzka på blokfløjte under digtoplæsningen, og tanken om at uddybe samarbejdet med udgivelsen af en CD opstod.  Samarbejdet er siden fortsat med digtoplæsninger bl.a. på Svanekegården og Bornholms Højskole.

Lørdag d. 7. december vil de fylde kunstmuseet med ord og lyd!

Gratis efter betalt entré. 

BESØG