Clement Kjersgaard - Danmark, dannelsen og demokratiet

Foredrag, onsdag d. 14. juni kl. 19:00

  • Clement Kjærsgaard Web
  • Suppe fot Bynke Maibøll

Som optakt til folkemødet kan du d. 14. juni kl. 19:00 høre Clement Kjersgaard i et foredrag om Danmark, dannelse og demokratiet.

I dagens anledning serverer museumscaféen fra kl. 17:30 kokkens verdensberømte muslingesuppe med hjemmebagt brød, til kr. 120.-/kuvert. 

I 30 år har danskerne diskuteret indholdet af deres egen identitet. Samtidig kæmper uddannelses- og kulturverdenen - med og mod politikerne - for at definere indholdet af dannelsesbegrebet.

Men hvad er i 2017 meningen med - og indholdet i - dannelse? Og findes der en særlig dansk udgave af hvad dannelse vil sige?

TV-vært og redaktør, Clement Kjersgaard, mener at Danmark har særligt vanskeligt ved at møde en række af tidens udfordringer - og (stadig) lider under en serie af illusioner om hvad “Danmark” er.

Efter foredraget er der god tid til spørgmål og debat.

Foredraget arrangeres i samarbejde med bladet “Rejser i Danmark” (rejseridanmark.dk) som Clement fik idéen til og grundlagde sidste år.

Det koster almindelig entré at deltage i arrangementet. Bordreservation til spisning i caféen anbefales - send en mail med antal personer til post@bornholms-kunstmuseum.dk.

BESØG