Efterårsferieworkshop for børn

20. oktober 9:30-12:30

  • 384X36 Uden Ramme
  • 384X53 Uden Ramme

At male er at se!

I denne workshop tager vi kunstnerens videnskabelige briller på. Det er briller der ser meget grundigt! Med disse skærpede øjne ser vi nøje efter, hvordan forskellige bornholmske kunstnere har malet landskabet.

Bagefter tager vi de videnskabelige briller med udenfor i naturen rundt omkring museet. Vi går tur med alle vores sanser, ser, lugter, hører og mærker efter hvad det er for en dag den dag. Vi danner os både et overblik over landskabet og går helt tæt på detaljer, ser på former og farver.

Med disse indtryk i bagagen begiver vi os ind i kunstværkstedet, hvor vi omsætter dem til billeder. I omsættelsen bruger vi inspirationen fra de bornholmske malere. Vi slutter af med at se på billederne der er opstået, og med at høre, hvad den enkelte kunstner har valgt at vise os.

 

Praktisk information:

- Alder: 6-12 år

- Tid: Torsdag d. 20. okober kl. 9:30-12:30

- Sted: Bornholms Kunstmuseum

- Pris: 100 kr. per deltagende barn

- Tilmelding: Til cmc@bornholms-kunstmuseum.dk senest tirsdag d. 18. oktober. Første til mølle.

Bemærk: Vi forbeholder os retten til at aflyse workshoppen ved færre end 5 tilmeldinger. Er interessen stor oprettes endnu et hold samme dag kl. 13.30-16:30.

- Forplejning: Forplejning er ikke inklusiv i workshoppen. Man må gerne medbringe madpakke. Vi holder pause ca. midtvejs i workshoppen.

- Påklædning: Tilpasset vejret og arbejdet med farver, lim mm.

- Desuden: I museets børnehjørne kan man bygge kastanjedyr i efterårsferien. Små søskende er velkomne her sammen med en voksen ledsager.

BESØG