Foredrag med Clement Kjersgaard - UDSOLGT

Søndag d. 17. juni kl. 14.00

  • Clement Kjærsgaard Web

OBS! UDSOLGT - IKKE FLERE LEDIGE PLADSER!

 

TILMELDING NØDVENDIGT! 

Foredrag-efter-folkemødet:

Er demokratiet i krise? 

"Ja, er svaret. Demokratiet er udfordret både udefra og indefra, oppefra og nedefra. Brexit og den amerikanske valgkamp, der i 2016 førte til Trumps sejr, har afsløret en kløft mellem magthavere og vælgere, de færreste havde forestillet sig. Demokratiet er under forandring, og “politik” bliver ikke som det var før 2016. Heller ikke i Danmark."

Så kontant lyder analysen fra Clement Kjersgaard (f.1975). Han er student fra Hong Kong og uddannet ved Universitetet i Oxford. Siden 2002 udgiver af magasinet RÆSON (for særtilbud til studerende på Folkeuniversitetet, se: raeson.dk/folk) og siden 2004 tv-vært for DR. Vinder af bl.a. Publicistprisen, Den Berlingske Journalistpris og flere TV-Priser.

Publikum til foredraget får i øvrigt et særligt tilbud fra RÆSON: www.raeson.dk/tilbud

Det er anden gang, at Clement holder foredrag på Bornholms Kunstmuseum ifbm. Folkemødet. Til foredraget er der god tid til spørgsmål og debat, også om hvad årets diskussioner i Allinge har vist om dansk politik.

 

Praktisk information:

UDSOLGT - IKKE FLERE LEDIGE PLADSER!

På grund af begrænsede antal pladser er tilmelding nødvendigt på post@bornholms-kunstmuseum.dk eller tlf. 5648 4386. Billetter til foredraget skal hentes senest 1 time før start.

Foredraget er gratis efter betalt entré og gratis for medlemmer af Bornholms Museumsforening.

I caféen kan der inden foredraget købes den lækreste frokostbuffet med bl.a. skønne salater, fisk og kokkens populære brød.

BESØG