Jens Blendstrup - Kom og mød en levende busk

Søndag d. 20. september kl. 19.30

  • Jens Blendstrup

Kom og mød en levende busk!

Jens Blendstrup har skrevet utallige bøger, senest "Egeekspeditioner" som han lavede sammen med billedkunsteren Ole Leibach. De var også på Bornholm, hvor de traf den navnkundige eg -  brændte ole.

Den aften fejrede de det med gode bornholmske øl i Svaneke mens utallige Velo solexer kørte rundt på gaderne, for at være klar til det store Velo-løb dagen efter. Det lød som byen var ved at blive syet om udtaler Blendstrup, (for veloer lyder jo meget som symaskiner).

Jens har gennem hele coronakrisen været flittig på facebook. Og ud over at læse op fra sit forfatterskab har han sendt en fiktiv journalist rundt i Danmark for at tage temperaturen på den “almindelige” dansker. Det er der kommet en række ualmindelige og morsomme dialoger ud af. Så hvis du ikke lige ved, hvad du skal d. 20-. sept. kl. 19.30, så skynd dig ned på kunstmuseet og mød Danmarks førende busk, (manden der ligner onkel Anders fra lille Per,) Jens Blendstrup.

Kom som du er, det gør Jens i hvert fald. Han tager også sin grønne mælkekasse med, hvis nu du skulle få trang til en bog med dedikation. 

 

Pris:

Kr. 100.- Medlemmer af Bornholms Museumsforening kr. 50.

 

Tilmelding:

Tilmelding nødvendig på post@bornholms-kunstmuseum.dk eller tlf. 5648 4386.

 

Museumscafeen serverer fra kl. 18.00 den berømte muslingesuppe for kr. 100.-

Skal bestilles sammen med billetreservation.

BESØG