Stilleben og streger - Rubinkes stilleben

Søndag d. 7. juli kl. 13.30 - 16.00

  • Stilleben Og Streger Rubinke

Stilleben og streger – Rubinkes stilleben!

Vi inviterer til en spændende tegneworkshop, der eventyrligt udspringer af særudstillingen LEGACY med værker af kunstneren Maria Rubinke.

Rubinke selv har et godt øje til opstillinger med stilleben og hun har gennem tiden studeret dem nøje. Hendes ene værk er derfor et kæmpe stilleben fyldt med fristende frugt og mange detaljer, som det blotte øje måske ikke lige ser. 

Tegneopgaverne tager udgangspunkt i dette overdådige og farverige bord. Rubinkes værker er fyldt med overraskelser og dagens program vil derfor være ligeså.

Du vil blive direkte og indirekte inspireret af kunstværkerne omkring dig, når vi tegner os ind i Rubinkes univers og fylder særudstillingen med en sommerlig tegnestund. Husets formidlingsansvarlige Iben Birch Bech giver som sædvanlig både plads til opvarmning som fordybelse.

Arrangementet er for alle over 15 år, og har du ikke tegnet meget så frygt ej, for du vil blive guidet gennem workshoppen. Der vil være tegneredskaber og A4 papir til rådighed, så du kan bare komme helt uforberedt.

Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig.

Skal du være med?

 

Pris:

Voksen 130,- kr, / Pensionist 90,- kr / Studerende 70,- kr / Medlem 50,- kr

Prisen inkluderer materialer, snack og et glas dertil

Varighed:

2,5 time

Mødested:

Vi mødes i særudstillingen.

Forplejning:

En lille haps og et glas tilbydes i pausen

Tilmelding:

ibb@bornholms-kunstmuseum.dk

 

Bemærk vi forbeholder os retten til at aflyse workshoppen, såfremt der ikke er nok tilmeldinger.

 

BESØG