Tur til Sorrento med Bornholms Museumsforening

21. – 28. september 2019

  • Sorrento1
  • Sorrento2
  • Sorrento4
  • Sorrento3

OBS: IKKE FLERE LEDIGE PLADSER!

 

Med museumsdirektør Lars Kærulf Møller som guide besøger vi egnen omkring Vesuv og de antikke byer Pompei og Herculaneum.

Program:


Dag 1 
08.00 Udrejse fra København med SAS til Napoli, ank. 10.40. Derfra bustransfer til vores hotel i Sorrento, det centralt beliggende trestjernede Savoia, hvor vi efter en smuk tur langs kysten ankommer ca. kl. 13.00.


Dag 2 
Halvdagsudflugt med bus til en af verdens farligste vulkaner den 1281 m. høje Vesuv. Vi kører så tæt på toppen som lovligt, og får et kig ned i krateret i den stadigt aktive vulkan, der sidst var i udbrud i 1944.

Dag 3
Heldagsudflugt med bus til Pompei og Herculaneum. De to byer blev udslettet ved Vesuvs udbrud i 79. Mens Pompei i løbet af en halv dag blev begravet i en regn af lava, pimpsten og aske, omkring 4 meter tykt, blev Herculaneum på bare få minutter fuldstændig dækket af aske og de to byer er derfor helt forskelligt bevaret.
   
Dag 4
Heldagsudflugt til Capri. Med båd fra Sorrento til Capri, hvor vi selvfølgelig skal en tur med den berømte funiculare fra 1907 og hvor vi besøger den svenske læge Axel Munthes villa San Michele. Afhængigt af vejret, vil der også være mulighed for på egen hånd at besøge den blå grotte.

Dag 5
Heldagsudflugt med bus til Amalfi og Positano.
De to små byer ved Amalfikysten er kendt og berømmet for deres skønhed. Vi kører ad snoede bjergveje langs kysten til de to små byer, hvor der vil være masser af tid til at besøge Amalfis fantastiske domkirke og gå på opdagelse i de små næsten huleagtige gader og naturligvis opleve den farvepragt, der også tiltrak kunstnerne i 1800- og 1900-tallet.


Dag 6
I Lars Hansens fodspor i Sorrento.
Vi går en hyggelig eftermiddagsspadseretur i Sorrento, hvor vi opsøger de motiver Lars Hansen malede, da han i sommeren 1863 besøgte byen sammen med den norske forfatter Henrik Ibsen.


Dag 7
På egen hånd i Sorrento.
Om aftenen fælles afskedsmiddag på en ægte sorrentinsk restaurant.


Dag 8
Hjemrejse. Afgang fra hotellet om morgenen med bus til lufthavnen i Napoli. Afg. fra Napoli 11.30, ankomst København 14.10.

 

Pris: 
Pr. deltager i dobbeltværelse kr. 10.750.- Tillæg for enkeltværelse (begrænset antal) kr. 2000.-


Prisen inkluderer:
Fly København – Napoli t/r.
Bus transfer Napoli – hotel i Sorrento t/r.
Ophold på hotel Savoia, Sorrento med morgenmad.
3 busudflugter som i programmet til Vesuv, Pompei, Herculaneum, Amalfi og Positano.
Færgebilletter til Capri
Entreer til Vesuv, Pompei og Herculaneum samt Villa Munthe.
Afskedsmiddag.


Ikke inkluderet:
Transport Bornholm – København
Italiensk byskat (10,50 Euro pr. person).

Turen er kun åben for medlemmer af Bornholms Museumsforening.
Teknisk arrangør: Kulturrejser Europa

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

BESØG