Udenfor sæsonen

19. september klokken 20.00

  • Stine Pilgaard New

Udenfor Sæsonen, på Bornholms Kunstmuseum

Torsdag 19. september klokken 20.00

Vi glæder os på Bornholms Kunstmuseum til dette arrangement og  holder på dagen museet åbent til klokken 18.00. Efter klokken 18.00 vil cafeen være åben for koncertgæster der ønsker at spise før koncerten starter!

Koncertrækken Udenfor Sæsonen er blevet til en stærk musikalsk tradition under Bornholms Kulturuge. Men hvor traditioner er forudsigelige, er Udenfor Sæsonens særlige varemærke, det helt uforudsigelige.

Udenfor Sæsonen har i år fortællingen som ramme om de tre koncerter rundt på øen. Historien, dramaet, eventyret sat i scene af en forfatter, Stine Pilgaard, en sangskriver, Marie Key, og en moderne danser med den spanske tradition i blodet, Selene Munòz. Samlet og redigeret af Steffen Brandt og et orkester under ledelse af Christoffer Møller og Gustaf Ljunggren. Suppleret i år med et helt nyt bornholmsk talent: Søren Høst, fra Gudhjem, på altsaxofon, samt Jeppe Gram (trommer) og Jeppe Skovbakke (bas).

Fælles for de medvirkende er lysten til at fortælle vores alle sammens historie, lige nu, med humor, varme og loyalitet. Det er mere end overlevelse, det er på kanten, det er ud over kanten, hængende trodsigt i det yderste af fingerspidserne.

 

Læs mere om arrangementet
Bornholms Kulturuge
Billetter
Biletsalg via "Billetlugen"
Køb billetter her!
BESØG