Vinterferieworkshop: Masker og mønstre

Åben workshop for børn

  • Detalje 2
  • Maskerogmønstre 2
  • Maskerogmønstre 1
  • Detalje 9
  • Detalje 6

Design din egen Flipper Danica maske i vinterferien!

Kom til åben maske-workshop i børnehjørnet i vinterferiedagene og bliv klar til fastelavn. Skru helt op for dine sanser og gå på opdagelse i Christian Finnes udstilling Flipper Danica, hvor du kan finde detaljerig inspiration til din egen mønsterudsmykning af en udvalgt maske. Finne arbejder både med billeder og mønstre han ser for sit indre øje (CEV –Closed Eye Visuals) og sit ydre øje(Open Eye Visuals). I workshoppen vil du få mulighed for at vælge mellem at lave et CEV eller et OEV maskedesign.  

I forbindelse med workshoppen vil der være udstillet eksempler på masker i børnehjørnet. Masken kender vi typisk i Danmark fra fastelavn, men overalt i verden bliver den brugt i forskellige kulturelle sammenhæng. Eksempelvis brugte afrikanske stammer dem til at skræmme onde ånder væk, mens man i Venedig i 1500-tallet for en stund gemte sit sande og daglige jeg bag de mange smukke masker når man fejrede Karneval.

Udover maskerne vil der også være et stort moodboard af detaljer fra Christian Finnes værker til inspiration, hvor du kan undersøge hans forskellige tegneteknikker.

 Vi sørger for alt der skal bruges, så du kan designe din helt egen personlige CEV eller OEV maske inden fastelavn! 

BESØG