1-dimensional Mirror Mobile

Jeppe Hein i skulpturhaven

• Jeppe Hein 1 Dimensional Mirror Mobile

Bornholms Kunstmuseum er glade for at kunne præsentere Jeppe Heins værk ”1-dimensional Mirror Mobile” fra 2011 i museets skulpturpark.

Jeppe Hein (født 1974 i København) er en dansk kunstner. Han arbejder med rumlige indgreb og har bl.a. lavet interaktive springvand. Han har deltaget på en række store internationale udstillinger og er medinitiativtager til Karrierebar i Kødbyen i København.

Hein er uddannet fra Kunstakademiet i København og Frankfurter Städelschule. Hans atelier er beliggende i Berlin.

I 2012 fik han Robert Jacobsen-prisen, en tysk, international kunstpris til minde om den danske kunstner Robert Jacobsen.

D. 20. marts 2014 modtager han den prestigefyldte Arkens Kunstpris, indstiftet af Annie og Otto Johs. Detlefs Fond.

Jeppe Hein er en af de meget spændende danske kunstnere Bornholms Kunstmuseum ønsker at arbejde sammen med i forbindelse med det nye lysmuseum. Takket være en deponering fra en stor privat kunstsamling på Bornholm kan vi nu vise et af hans værker, der på forunderligste vis leger med vores virkelighedsopfattelse og ved refleksioner på det nærmeste ”slår hul” i den fysiske verden og åbner for undren og eftertænksomhed.