European Ceramic Context 2018

15. september - 11. november

  • Heidihentze Thediamondreef Photocredit Kasperkristensen
  • Being Handled By Alexander Tallen Photocredit Alexander Tallen

"Bornholm Biennals for Contemporary Glass and Ceramics" er en biennale der viser det nyeste inden for europæisk glas og keramik. Biennalen afholdes skiftevis med glas og keramik - i år med keramik.

European Ceramic Context 2018 præsenteres i to udstillinger på hhv. Bornholms Kunstmuseum og Grønbechs Gård i perioden 15. september – 11. november 2018.

Udstillingen på Bornholms Kunstmuseum omfatter værker af udvalgte kunstnere fra samtlige EU-lande samt fra Norge, Island og Schweiz.

På Grønbechs Gård vises en kurateret open call-udstilling. Her har kunstnerne selv haft mulighed for at byde ind med samarbejder, interventioner eller eksperimenterende projekter.

Igennem udstillinger, workshops, master classes og foredrag er formålet med ECC at præsentere og diskutere det ypperste inden for tidens europæiske keramik. Derudover skal biennalen fremme disciplinerne og styrke markedet for glas- og keramisk kunst på europæisk og globalt niveau.

Fremstillingsmetoderne og de kunstneriske udtryk er frie. Værkerne skal bestå hovedsageligt af ler, være unikke og nutidige.

To priser på hhv. 10.000 og 5.000 Euro uddeles til to fremragende kunstnere der bliver udvalgt blandt deltagerne af en international jury.

Kom til åbning lørdag d. 15. september kl. 14.00!