Bachelor afgangsudstillingen fra Kunstakademiets Designskole (KADK), Bornholm, 2015

27. juni - 23. august

  • Afgang 2015 fot Bynke Maibøll
  • Skærmbillede 2015 06 02 Kl 11 04 11
  • Skærmbillede 2015 06 02 Kl 11 04 03
  • Skærmbillede 2015 06 02 Kl 11 03 54

Hands on / Hands off
– a glass and ceramics exhibition

Velkommen til åbning af udstillingen d. 27. juni kl. 14-17

Oplev værkerne, mød kunsterne og få et lille glas!

Bachelor afgangsudstillingen fra Kunstakademiets Designskole (KADK), Bornholm, 2015 er kulminationen på tretten elevers studier i produktdesign og kunsthåndværk gennem 3 år. Udstillingen rummer tretten individuelle perspektiver på, hvorledes materialerne glas og keramik kan udfoldes og indgå i en nutidig kontekst.

Fælles for alle udstillerne er fokus på materialernes taktile kvaliteter, kærligheden til processen, stoflighed, tingslighed og den håndværksmæssig kundskab, der ligger til grund for tilblivelsen af værkerne. I hver en detalje af de objekter, der er at finde på udstillingen, har formgiveren været tilstede – fra den første streg på skitsepapiret til den sidste endelige placering på podiet – de er produktet af en tæt kontakt med materialet; Hands on, hands off.

Udstillingens værker spænder fra det funktionelle produktdesign, til det klassiske kunsthåndværk og helt til de autonome kunstobjekter. Fælles for alle er den legende, eksperimenterende tilgang til tilblivelsen; sammenstilling, manipulation og de omfangsrige arbejdsprocesser gør, at de endelige værker er helt unikke bud på, hvordan glas og keramik i dag kan indgå i vores generations samtid.

Vi byder velkommen til en udstilling, som er afgangselevernes personlige stillingtagen til kunsthåndværket i dag, og som bliver deres afsæt på vejen til livet som fremtidens formgivere og designere.
Fotograf: Kristine Kiilerich

Link til hjemmeside : www.handsonhandsoff.dk

Fotos
2